GRÀCIES PER CONFIAR EN NOSALTRES!

Aquesta entrada en la web és especial, no PARLAREM de notícies sinó DE PERSONES. Concretament de totes aquelles que vam fer possible, que avui puguem recordar aquell 19 de Juny de 2019, una data en la que els treballadors de Justícia van triar el seu camí, van triar ser part d’aquest projecte, del projecte de TOTS NOSALTRES.

Manos humanas aplaudiendo ovacion Vector Premium

UN ENORME GRÀCIES PER A TOTS NOSALTRES, PER A TOTS VOSALTRES COMPANYS, perquè units hem avançat, units i sense remuneració a canvi, s’ha aconseguit una enorme col·laboració, MIL GRÀCIES.

Concéntrese En Español: Gracias. Nube De Palabras En Forma De ...

Hem de sentir-nos orgullosos d’haver fet història del sindicalisme en justícia, ser la 3a Força més votada a Barcelona i estar per davant de sindicats tradicionals.

Companys/es LA HISTÒRIA NO HA FET MÉS QUE COMENÇAR I EL XOU HA DE CONTINUAR, PERQUÈ ENS QUEDA MOLT TREBALL QUE FER I MOLT CAMÍ PER RECÓRRER Junts.  GRÀCIES PERQUÈ PODEM SEGUIR.

.AVANÇANT.

[apvc_widget template=”template_3″ border_size=”2″ border_style=”solid” border_color=”#000000″ border_radius=”5″ font_color=”#000000″ background_color=”#e2e2e2″ font_style=”normal” padding=”5″ width=”200″ show_current_page_total_visits=”on” counter_label=”Visitas:” show_today_visits=”on” today_counter_label=”Hoy:” show_global_visits=”on” global_counter_label=”Total:”]