departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta CS per cobrir un lloc de treball vacant del cos de TPA ​​​ a l’EAP de Martorell, adscrit al Programa PISOJF_Comissió De Serveis O, Subsidiàriament, Amb Personal Interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir un lloc de treball vacant del cos de tramitació processal i administrativa a l’Equip d’Actuació Prèvia (EAP) de Martorell mitjançant comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí:

  • FES CLIC PER VEURE👉O​​​​f​​e​​​​​r​​ta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (03​.6.24)
    Presa de possessió​: 1 de juliol
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud
    Termini de presentació: fins al 6 de juny

Requisits de participació

  • Preferentment, personal funcionari de carrera del cos de tramitació processal i administrativa que es trobi en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tingui una experiència mínima de 3 anys en el mateix cos i acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).
  • També es tindran en compte les sol·licituds de les persones interines del cos de tramitació processal i administrativa que es trobin en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tinguin una experiència mínima de 3 anys en el mateix cos i acreditin els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

Els requisits de participació s’han de complir des del moment de la presentació de la sol·licitud i mantenir el seu compliment fins al final del procés selectiu.

 

Forma d’ocupació del lloc de treball
Comissió de serveis o nomenament de personal interí.

En el cas que la persona seleccionada sigui funcionària de carrera, aquesta haurà de presentar un informe del lletrat de l’Administració de justícia o del cap de la unitat orgànica on es tingui actualment destinació, mitjançant el qual s’informi favorablement a la concessió d’una comissió de serveis.

 

Salutacions,

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir el lloc singularitzat de responsable del SCPG de Santa Coloma de Gramenet_GPA_Comissió De Serveis O, Subsidiàriament, Amb Personal Interí.

Edited: 09.03h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys