departament de justícia
Altres Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

SICATP COMUNICA: Avaluació de riscos Psicosocials a la Ciutat de la Justícia de Barcelona (Edifici F)

Companys/es,

​Amb motiu de l’avaluació de riscos psicosocials del personal que treballa en l’àmbit de l’Administració de justícia, els propers dimecres i dijous, 5 i 6 de juny, els tècnics del Servei de Prevenció visitaran la Ciutat de la Justícia de Barcelona per informar tot el personal que treballa a l’Edifici F i Fiscalia sobre l’avaluació i la forma de participar en el procés de recollida de dades.

Per poder informar de manera adequada i facilitar l’assistència de tot el personal sense alterar el funcionament habitual dels diferents òrgans judicials, es faran quatre sessions informatives de 30 minuts a les 9, a les 10, a les 12 i a les 13 hores, a la sala de l’Auditori.

 

Salutacions,

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Avaluació de riscos psicosocials a la seu del Tribunal Superior de Justícia (Lluís Companys)

Edited: 09.11h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys