departament de justícia
Altres Info Departament de Justícia Intranet Notícies

SICATP NOTÍCIES: Comença la 3a fase de distribució d’ordinadors portàtils 💻

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

Actualment, el 75% del personal de l’Administració de justícia ja disposa d’ordinador portàtil 💻 i ara el Departament ha començat la 3a fase de desplegament de nous equips informàtics.

Amb aquesta actuació es completarà la renovació i actualització dels equips informàtics, arribant al 100% de tots els llocs de treball de l’AJ.

L’inici d’aquesta fase s’ha fet amb un pilot a Terrassa i continuarà amb Cerdanyola del Vallès fins a completar progressivament la seva implantació.

En aquesta fase, a més dels portàtils que substitueixen els equips de sobretaula que encara estan en funcionament, també s’instal·laran: 

 – Nous monitors amb càmera web. Tots els usuaris disposaran d’un monitor nou amb càmera web i es mantindrà el monitor actual com a segon monitor. És a dir, tots els usuaris de l’AJ disposaran de dos monitors.

 – Sales de vistes i sales multiús amb Arconte. Es renovaran tots els equips de sobretaula per ordinadors nous.

 – Sales multiús sense Arconte. Se substituirà l’actual ordinador de sobretaula per una estació d’acoblament, una pantalla i un teclat. D’aquesta manera tot el personal que necessiti la sala hi podrà accedir amb el seu portàtil.

 – Escàners. Es donarà continuïtat a la dotació d’escàners als registres civils on s’implanta el sistema informàtic DICIREG (oficines generals i col·laboradores).

El nou equipament d’aquesta tercera fase inclou 2.537 ordinadors portàtils amb tots els seus accessoris, la instal·lació de 9.905 nous monitors, la dotació de 989 nous ordinadors per renovar els equips dels espais comuns i 488 escàners per a registres civils.​​

En total, s’hauran distribuït 7.662 ordinadors portàtils nous finançats amb els fons Next Generation de la Unió Europea: 2.185 (1a fase, 2022) + 2.940 (2a fase, 2023) + 2.537 (3a fase 2024).​​

👉Veure totes les notícies per al personal de l’AJ

Edited: 13.15h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys