Cefje Formació Info Departament de Justícia Intranet Notícies

SICATP NOTÍCIES: Formació sobre l’impacte del RDL 6/2023 a la Llei d’enjudiciament civil 

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

​​​​​​​​​​Companys/es,

Aquests mesos de maig i juny, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada organitza una formació obligatòria per al personal dels cossos de gestió i tramitació ​sobre les modificacions introduïdes a la Llei d’enjudiciament civil arran de l’entrada en vigor del 👉 ​Reial decret llei 6/2023, de 19 de desembre, pel qual s’aproven mesures urgents per a l’execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència en matèria de servei pú​blic de justícia, funció pública, règim local i mecenatge.

L’objectiu és que els professionals de l’Administració de justícia coneguin l’impacte en la tramitació processal civil derivat del RDL, actualitzant així els seus coneixements per ajudar-los a desenvolupar les seves tasques professionals.

Aquesta formació serà presencial, de 5 hores lectives, en horari laboral i es durà a terme a tots els partits judicials de Catalunya.

Concretament, s’ha previst realitzar 69 edicions per poder arribar a tots els professionals d’arreu del territori. ​Per tal de garantir l’assistència i el bon funcionament del servei, s’han previst dos torns de formació per a cada òrgan judicial.

Properament s’enviarà un correu informatiu als lletrats de l’Administració de justícia per tal que inscriguin el personal dels cossos de gestió i tramitació a cadascun dels torns.

 

 

 

 

 

👉Veure totes les notícies per al personal de l’AJ

 

Edited: 09.36h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys