departament de justícia
Altres Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

SICATP COMUNICA: Avaluació de riscos psicosocials a la seu del Tribunal Superior de Justícia (Lluís Companys)

Companys/es,

Amb motiu de l’avaluació de riscos psicosocials del personal que treballa en l’àmbit de l’Administració de justícia, el proper divendres 17 de maig, els tècnics del Servei de Prevenció visitaran la seu del Tribunal Superior de Justícia ubicada al núm. 14-16 del Passeig Lluís Companys de Barcelona per informar tot el personal del centre sobre l’avaluació i la forma de participar en el procés de recollida de dades.

Per poder informar de manera adequada i facilitar l’assistència de tot el personal sense alterar el funcionament habitual dels diferents òrgans judicials, es faran tres sessions informatives de 30 minuts a les 10, a les 12 i a les 13 h, a la sala de vistes de la Secció 22a, ubicada a la primera planta de zona nord del Palau de Justícia.

Salutacions,

 

 

 

 

 

Edited: 09.11h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys