departament de justícia
Altres Drets Laborals Intranet Notícies

SICATP NOTÍCIES: Modificació de la part fixa de l’horari 

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

L’Acord de Govern de 30 d’abril de 2024 ratifica l’Acord de Mesa general de negociació del personal al servei de l’Administració de justícia, de data 26 d’abril de 2024, de condicions de treball del personal al servei de l’Administració de justícia a Catalunya.

El punt dissetè de l’Acord (calendari laboral, últim paràgraf) preveu que “les parts acorden reduir la part fixa de l’horari a 5.30 hores. La part fixa de l’horari s’haurà de realitzar de 8.30 hores a 14.30 hores”. Aquesta modificació produeix efectes des de l’1 de maig de 2024.

Aquesta modificació suposa una afectació a la part fixa de l’horari, establint-se de la manera següent a partir de l’1 de maig de 2024.

Horari​ d’hivern

La part fixa de l’horari és de 5.30 h a realitzar en l’interval de 8.30 a 14.30 h, i la resta de l’horari (part flexible) s’ha de realitzar en l’interval entre les 7.30 i les 17 h, de dilluns a divendres.

Horari d’estiu

La part fixa de l’horari és de 5.30 h a realitzar en l’interval de 8.30 a 14.30 h i la resta de l’horari de la part flexible a realitzar en l’interval entre les 7.30 i les 16.30 h, de dilluns a divendres.​ 

Pel que fa a la justificació de la jornada mitjançant el permís per assumptes personals, aquesta quedarà justificada amb 5.30 h.​​

JORNADA-2024-INVIERNO

 

👉Veure totes les notícies per al personal de l’AJ

 

 

 

 

Edited: 14.31h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys