departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball Oferta Places Nova Creació

SICATP COMUNICA: Oferta per incorporar 2 persones del cos de TPA al centre de treball de nova creació de la Fiscalia d’Àrea de Vilafranca del Penedès_Comissió De Serveis O, Subsidiàriament, Amb Personal Interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per incorporar 2 persones del cos de tramitació processal i administrativa adscrits al centre de treball de nova creació de la Fiscalia d’Àrea de Vilafranca del Penedès (Vilanova i la Geltrú – Gavà – Vilafranca del Penedès) mitjançant una comissió de serveis o un nomenament d’interí per vacant :

  • FES CLIC PER VEURE👉O​​​​f​​e​​​​​r​​ta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (6​.5.24)
    Presa de possessió​: a partir del 3 de juny​
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud
    Termini de presentació: fins al 10 de maig​​

Requisits de participació i forma de provisió
Preferentment, tenir la condició de personal funcionari de carrera del cos de tramitació processal i administrativa.

A) Personal titular
Requisits:
– Trobar-se en actiu i prestar serveis al cos de tramitació processal i administrativa a l’Administració de justícia a Catalunya.
– Presentar un informe del lletrat de l’Administració de justícia o del cap de la unitat orgànica de la destinació actual, en què s’informi favorablement sobre la concessió d’una comissió de serveis.

Forma de provisió:
– Les places objecte de convocatòria s’han de cobrir mitjançant comissió de serveis, regulades a l’article 73 del Reial decret 1451/2005, de 7 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament d’ingrés, provisió de llocs de treball i promoció professional del personal funcionari al servei de l’Administració de justícia.

– El lloc de treball adjudicat és irrenunciable durant els primers sis mesos.

B) Personal interí
Requisits:
– Trobar-se en actiu i prestar serveis al cos de tramitació processal i administrativa a l’Administració de justícia a Catalunya.

Forma de provisió:
– Nomenament d’interinatge.
El nomenament com a personal interí implica el cessament de l’òrgan de procedència. El personal haurà de complir els requisits de participació establerts a l’oferta durant tot el procés selectiu.

El personal que obtingui destinació en aquest procés no pot gaudir de vacances ni permisos en les dates previstes per a la incorporació. En cas que ja les tingui sol·licitades i concedides, ha de renunciar-hi i sol·licitar-les novament en el nou òrgan.

Salutacions,

 

 

 

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta GPA per cobrir el lloc singularitzat de responsable del Servei Comú Processal General de l’Oficina Judicial de Vilafranca del Penedès_Comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí.

Edited: 15.36h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys