departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta per una cobrir una plaça del cos de GPA a l’Equip de Planificació i Organització Judicial, dins del Programa d’Implementació i Seguiment de l’Oficina Judicial i Fiscal_Comissió De Serveis O, Subsidiàriament, Amb Personal Interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir un lloc de treball vacant del cos de gestió processal i administrativa a l’Equip de Planificació i Organització, dins del Programa d’Implementació i Seguiment de l’Oficina Judicial i Fiscal mitjançant comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí:

  • FES CLIC PER VEURE👉Oferta​​ (10.4.2024)
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud​​​​​
    Termini de presentació: fins al 15 d’abril

 

Requisits de participació

  • Preferentment, personal funcionari de carrera del cos de gestió processal i administrativa que es trobi en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tingui una experiència mínima de 3 anys en el mateix cos i acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).
  • També es tindran en compte les sol·licituds de les persones interines del cos de gestió processal i administrativa que es trobin en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tinguin una experiència mínima de 3anys en el mateix cos i acreditin els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

Forma d’ocupació del lloc de treball

Comissió de serveis o nomenament de personal interí.

En el cas que la persona seleccionada sigui funcionària de carrera, haurà de presentar un informe del lletrat de l’Administració de justícia o del cap de la unitat orgànica on es tingui actualment destinació, mitjançant el qual s’informi favorablement la concessió d’una comissió de serveis.

Salutacions,

 

 

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir el lloc singularitzat de responsable del Servei Comú Processal General de l’Oficina Judicial del Vendrell_Comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí

Edited: 13.25h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys