departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir un lloc de treball de al SISPI EFO_Nomenament De Personal Interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir un lloc de treball per substitució del cos de gestió processal i administrativa al Servei d’Implementació i Seguiment de Programes Informàtics de la Direcció General de Modernització de l’Administració de Justícia:

  • FES CLIC PER VEURE👉Oferta (22.3.2024)
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·licitud
    Termini de presentació: fins al 27 de març

Requisits de participació
Personal interí del cos de gestió processal i administrativa que es trobi en actiu en aquest cos l’Administració de justícia de Catalunya, tingui una experiència mínima de 3 anys en el cos i acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

Forma d’ocupació del lloc de treball
Nomenament de personal interí per substitució transitòria de la persona titular del lloc de treball, pel temps que duri la seva incapacitat temporal i, com a màxim, fins a la finalització de la vigència del PISOJF (24 de novembre de 2024).

 

Salutacions,

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir un lloc del cos d’auxili judicial al Servei d’Arxius, Biblioteques i Efectes Judicials de les oficines judicials a Barcelona i Barcelona Comarques_Comissió De Serveis O Nomenament De Personal Interí.

Edited: 09.02h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys