departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

SICATP COMUNICA: Borsa D’interins_Informació tràmit incorporació persones opositores TPA i AJ

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació a:

Bon dia,

Amb motiu de la publicació de la relació definitiva de persones aprovades a les convocatòries dels processos selectius dels cossos de tramitació processal i administrativa (TPA), i auxili judicial (AJ), s’ha obert una convocatòria de presentació de sol·licituds a la Borsa de personal interí, mitjançant el tràmit Gencat 👉 Sol·licitud d’incorporació a la borsa dels opositors que han superat les proves.

Així mateix, hem publicat una 👉 nota informativa a l’espai Destaquem del web de la borsa d’interins, amb indicació del termini de presentació de sol·licituds i l’enllaç al tràmit específic per realitzar la presentació.

Les persones interessades disposaran de tota la informació del tràmit a la mateixa fitxa de presentació i al web de la Borsa de personal interí, dins la secció 👉 preguntes més freqüents d’opositors. Un cop presentada la sol·licitud, també podran consultar l’estat del seu tràmit amb el codi identificador que facilita el programa.

El termini de presentació de sol·licituds és del dia 6 de febrer al dia 6 de març (inclòs).

Us emplacem a traslladar aquesta informació a les persones interessades, amb especial indicació que no caldrà que presentin la sol·licitud les persones que ja ho van fer durant el termini que es va obrir el mes d’agost de 2023.

A partir de l’endemà de la data fi de presentació de sol·licituds, es revisaran totes les peticions i s’abocaran a la borsa de personal interí. Es publicarà una nova nota informativa per què les persones interessades puguin realitzar la consulta de la seva posició a la llista corresponent dins la Borsa.

Esperem que feu difusió d’aquesta informació mitjançant els vostres canals de comunicació.

Borsa interins

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Borsa D’interins_Incorporació persones opositores TPA i GPA

Edited: 12.01h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]