departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta d’una plaça de gestió per ​​a l’Equip de Gestió de la Implementació de l’Oficina Judicial (EGI)_comissió De Serveis O Nomenament De Personal Interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir un lloc de treball vacant del cos de gestió processal i administrativa a la Subdirecció General de Planificació i Organització Judicial, dins del Programa d’Implementació i Seguiment de l’Oficina Judicial i Fiscal (PISOJF):

 

  • FES CLIC PER VEURE👉O​​​​f​​e​​​​​r​​ta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (22.1.24)​
    Presa de possessió: 1 de març
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·lic​it​ud​​​​​​​
    Termini de presentació: fin​s al 25 de gener​​

 

Requisits de participació

  • Preferentment, personal funcionari de carrera del cos de gestió processal i administrativa que es trobi en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tingui una experiència mínima de 3 anys en el mateix cos i acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).
  • També es tindran en compte les sol·licituds de les persones interines del cos de gestió processal i administrativa que es trobin en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tinguin una experiència mínima de 3 anys en el mateix cos i acreditin els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

 

Forma d’ocupació del lloc de treball
Comissió de serveis o nomenament de personal interí.

En el cas que la persona seleccionada sigui funcionària de carrera, haurà de presentar un informe del/de la lletrat/da de l’Administració de justícia o del/de la cap de la unitat orgànica on estigui destinat, mitjançant el qual s’informi favorablement la concessió d’una comissió de serveis.

 

Salutacions,

 

Edited: 14.20h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]