departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta d’una plaça de gestió per ​​al Servei d’Implantació i Seguiment de Programes Informàtics, adscrita al Programa d’Implementació i Seguiment de l’OJ_comissió de serveis o nomenament de personal interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir un lloc de treball vacant del cos de gestió processal i administrativa al Servei d’Implementació i Seguiment de Programes Informàtics de la Direcció General de Modernització de l’Administració de Justícia:

  • FES CLIC PER VEURE👉O​​​​f​​e​​​​​r​​ta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (17.1.24)​
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·lic​it​ud​​​​​​
    Termini de presentació: fin​s al 22 de gener​​

 

Requisits de participació

  • Preferentment, personal funcionari de carrera del cos de gestió processal i administrativa que es trobi en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, una experiència mínima de 3 anys a l’Administració de justícia i que acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).
  • També es tindran en compte les sol·licituds del personal interí del cos de gestió processal i administrativa que es trobi en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya, tingui una experiència mínima de 3 anys en el cos i acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

 

Forma d’ocupació del lloc de treball
Comissió de serveis o nomenament de personal interí fins a la finalització de la vigència del PISOJF (24 de novembre de 2024).
En el cas que la persona seleccionada sigui funcionària de carrera, haurà de presentar un informe favorable a la concessió de la comissió de serveis del lletrat de l’Administració de justícia o del cap de la unitat orgànica on actualment tingui destinació.

 

Salutacions,

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta 1 plaça per substitució per formar part de l’Equip de formació i suport del Servei d’Implementació i Seguiment de Programes Informàtics (SISPI)

Edited 11:23h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]