departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir un lloc singularitzat de responsable del Registre Civil a la Unitat Processal de Suport Directe de la Seu d’Urgell mitjançant comissió de serveis o, subsidiàriament, amb personal interí.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir el lloc singularitzat de responsable del Registre Civil de l’oficina judicial de La Seu d’Urgell:

  • FES CLIC PER VEURE👉O​​​​f​​e​​​​​r​​ta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (12.1.24)​
  • FES CLIC PER VEURE👉Sol·lic​it​ud​​​​​
    Termini de presentació: fin​s al 17 de gener​

Requisits de participació:

  • Ser personal funcionari titular del cos de gestió processal i administrativa en servei actiu.
  • Subsidiàriament, pel cas que no es presenti cap persona funcionària titular que compleixi amb els requisits de participació, també es tindran en compte les sol·licituds de participació del personal funcionari interí del cos de gestió processal i administrativa en servei actiu.
  • Estar en possessió del certificat de nivell de suficiència de català C1 de la Direcció General de Política Lingüística, o equivalent (fins al gener de 2014, nivell C).

Forma d’ocupació del lloc
A) Personal titular
El lloc objecte de convocatòria es cobrirà mitjançant comissió de serveis per un període de sis mesos. Si, un cop finalitzat aquest període, es manté la necessitat, es podrà prorrogar el termini.
El lloc de treball adjudicat en comissió de serveis és irrenunciable per un període de sis mesos. Transcorregut aquest termini, es podrà renunciar a la comissió i tornar a la destinació d’origen.
B) Personal interí
Nomenament com a personal interí per un període de sis mesos prorrogables.
En ser nomenat com a personal interí, s’haurà de cessar de la destinació de procedència.
No es podrà sol·licitar una plaça diferent a la del cos per la qual s’està nomenat.

En qualsevol cas, la persona funcionària titular o interina que obtingui el lloc no podrà gaudir de vacances ni de permisos durant les dates previstes d’incorporació. En cas que les tingui ja sol·licitades i concedides, haurà de renunciar-hi i sol·licitar-les novament en el nou òrgan.

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir un lloc del cos d’auxili judicial al Servei d’Arxius, Biblioteques i Efectes Judicials

Edited 10:24h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]