departament de justícia
Intranet Notícies

SICATP_NOTÍCIES: Llum verda per a la posada en funcionament de 5 nous jutjats a Catalunya 

Companys/es,

Amb la recent publicació al BOE del Reial Decret pel qual s’aprova la creació de 70 noves unitats judicials a tot l’Estat, el Departament de Justícia, Drets i Memòria té ja llum verda per posar en marxa els cinc nous jutjats que es corresponen a Catalunya. L’entrada en funcionament d’aquests nous òrgans permetrà descongestionar els partits judicials amb més volum de càrrega de treball i litigiositat i, en conseqüència, prestar un millor servei als ciutadans, contribuint a una major proximitat, eficiència i eficàcia del servei públic de la justícia.

Es tracta, concretament, del Jutjat de Primera Instància número 8 de Girona, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 9 de Figueres, el Jutjat de Primera Instància número 62 de Barcelona (específic en matèria de capacitats), el Jutjat de Primera Instància número 9 de Badalona i el Jutjat de Primera Instància número 9 de l’HospitaletTots cinc començaran a funcionar el dia 31 de gener.​

👉 Més informació

 

 

Edited 11:23h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]