Cefje Formació

SICATP COMUNICA: Formació per als cossos de gestió, tramitació i auxili judicial de l’AJ 

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada​ (CEJFE) ha publicat el programa de formació contínua per al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial de l’Administració de justícia per al primer semestre del 2024.

En el moment de fer la inscripció s’hauran d’escollir un màxim de vuit cursos indicant l’ordre de preferència a la casella corresponent.

El termini per tramitar la inscripció finalitza el 24 de gener.

Un cop l’hagueu tramitat, rebreu al vostre correu electrònic la confirmació de la inscripció, amb les vostres dades i la relació de cursos que heu sol·licitat. La inscripció no comporta l’admissió automàtica a les activitats formatives escollides.

Recordeu revisar les vostres dades professionals per tal de poder fer una selecció més ajustada a les vostres necessitats.

Consulteu el 👉 programa a la pàgina web del CEJFE i realitzeu la vostra inscripció👉 aquí.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Unitat de Formació de l’Administració de Justícia (fadm@gencat.cat).

 

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Formació per als cossos de gestió, tramitació i auxili judicial_2n Semestre 2023 – Personal AJ

Edited 12:43h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]