departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

SICATP COMUNICA: Borsa D’interins_Incorporació persones opositores TPA i GPA

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació a:

Benvolguts/des,

Us informem que, s’ha realitzat la incorporació efectiva a la llista de funcionament de persones opositores de la borsa de personal interí a les persones dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa que van sol·licitar la incorporació amb motiu d’haver aprovat un o més exercicis en fase d’oposició a la Convocatòria Ordre JUS/1254/2022, de 7 de desembre.

A partir d’avui les persones interessades en situació de disponibilitat a la borsa podran consultar la seva posició al web, dins la secció Consultar la borsa d’interins.

Recordeu que, l’ordre de convocatòria per ocupar llocs de treball a la llista de funcionament de persones opositores ve determinat per la suma dels exercicis aprovats en fase d’oposició, i fins que no integrin la llista de funcionament preferent no es tindran en compte els mèrits presentats amb al sol·licitud.

Aquesta informació restarà publicada al web de Borsa i a la secció corresponent del tràmit gencat.

Cordialment,

Borsa de personal interí

 

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: NOTA INFORMATIVA Borsa d’interins_Informació llista persones opositores TPA i GPA

Edited 16:58h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]