departament de justícia
Info Departament de Justícia Oposicions

SICATP COMUNICA: Adjudicació de places de TPA PI, any 2022

Companys/es,

Us informem que el proper 20 de desembre està prevista la publicació al BOE de la resolució d’adjudicació de destinacions als aspirants que van superar les proves selectives del cos de tramitació processal i administrativa pel torn de promoció interna.

Adjuntem el llistat d’adjudicació de destinacions que ens ha fet arribar el Departament.

El termini per a prendre possessió són 20 dies hàbils

Salutacions,

Adjudicacio-TPA-PI-convocatoria-2022-si-1

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oposicions al cos de tramitació (prom. interna). Modificació oferta de places

Edited 16:04h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]