departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta per cobrir un lloc del cos d’auxili judicial al Servei d’Arxius, Biblioteques i Efectes Judicials

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a l’oferta per cobrir un lloc de treball vacant del cos d’auxili judicial al Servei d’Arxius, Biblioteques i Efectes Judicials (SABEJ) de les oficines judicials a Barcelona i Barcelona Comarques:

 • FES CLIC PER VEURE👉O​​​​f​​e​​​​​r​​ta​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ (11.12.23)​
 • FES CLIC PER VEURE👉Sol·lic​it​ud​​​​
  Termini de presentació: fin​s al 17 de desembre​

Requisits de participació
Preferentment, personal funcionari de carrera del cos d’auxili judicial que presti serveis en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya amb una experiència mínima de 3 anys a l’Administració de justícia i que acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).
També es tindran en compte les sol·licituds de les persones interines del cos d’auxili judicial que presti serveis en actiu en aquest cos a l’Administració de justícia de Catalunya amb una experiència mínima de 3 anys a l’Administració de justícia i que acrediti els coneixements del nivell de suficiència de català (C1).

Aspectes a valorar

 • Tenir experiència en la gestió dels dipòsits i dels efectes judicials: ordenació, inventari i informatització dels dipòsits; i en el seguiment i suport als usuaris.
 • Tenir experiència consolidada en els diferents sistemes d’informació judicial de Catalunya (e-justícia.cat, Temis2, GIF) i en l’aplicació de Gestió d’efectes judicials (GEF).
 • Haver participat en cursos, jornades o seminaris sobre la nova oficina judicial.
 • Disponibilitat per desplaçar-se a diferents partits judicials.
 • Tenir carnet de conduir B.

Forma d’ocupació del lloc de treball

 • Comissió de serveis o nomenament de personal interí.
 • En el cas que la persona seleccionada sigui funcionària de carrera, aquesta haurà de presentar un in forme del/de la lletrat/da de l’Administració de justícia o del/de la cap de la unitat orgànica on es tingui actualment destinació, mitjançant el qual s’informi favorablement de la concessió d’una comissió de serveis.

 

Salutacions,

 

 

 

Veure entrada relacionada

SICATP COMUNICA: Oferta 1 plaça per substitució per formar part de l’Equip de formació i suport del Servei d’Implementació i Seguiment de Programes Informàtics (SISPI)

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]