Info Departament de Justícia Ministeri de Justícia Oposicions

SICATP INFORMA.- PRESSA DE POSSESIÓ I PERMÍS RETRIBUÏT COS D’AUXILI JUDICIAL

Nota preses de possessió i permís retribuït cos d’auxili judicial

Us informem que el departament ha posat una nota sobre les preses de possessió i incidències que es deriven de l’adjudicació de destinacions del cos d’auxili judicial i nota sobre el permís retribuït per canvi de domicili.
 
https://espai.justicia.gencat.cat/Administracio-justicia/Pagines/default.aspx

NOTA AUXILI JUDICIAL

NOTA PERMIS RETRIBUÏT

FORMULARI

Edited: 12.37h

#Somjusticiacat💪💪

#EnsEnSortirem💪

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]