departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

SICATP COMUNICA: NOTA INFORMATIVA Borsa d’interins_Informació llista persones opositores TPA i GPA

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació a:

Bon dia,

Us informem que hem preparat els llistats de les persones opositores que van presentar la seva sol·licitud per accedir a la llista corresponent de la borsa de personal interí en els cossos de tramitació processal i administrativa i gestió processal i administrativa, amb motiu d’haver superat algun exercici en fase d’oposició.

Atesa la necessitat de cobertura de llocs de treball als òrgans judicials, mentre es genera la transferència d’aquestes dades a l’aplicació de borsa, les persones que estiguin nomenades o es trobin en situació de suspensió, no seran convocades per ordre de puntuació en un acte de nomenament des de la Borsa de personal interí.

Un cop integrades les persones opositores, publicarem una nota informativa perquè puguin realitzar la consulta mitjançant l’espai creat al web de la Borsa. Consulta de la borsa d’interins 2017. Departament de Justícia, Drets i Memòria (gencat.cat)

Per a qualsevol incidència detectada a les llistes, les persones interessades poden presentar les seves consultes al’Oficina virtual de tràmits ciutadans (gencat.cat).

Borsa d’interins

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Informació del tràmit de sol·licitud per a persones opositores

Edited 10:31h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]