BOE Oferta llocs de treball

SICATP COMUNICA: Oferta de dos llocs a l’Escola Judicial

Companys/es,

El BOE​ núm. 275 de 17 de novembre de 2023, publica l’Acord de 8 de novembre de 2023, de la Comissió Permanent del Consell General del Poder Judicial, pel qual es convoca concurs per a proveir dos llocs de treball a l’Escola Judicial.​

Presentació de sol·licituds: dins els 15 dies hàbils​, a comptar des de l’endemà de la publicació de l’acord al BOE. 

BOE-A-2023-23315

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Oferta d’un lloc d’administratiu a l’Escola Judicial_Concurs de mèrits

Edited 17:09h

#somjusticiacat

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]