Reivindicacions

SICATP COMUNICA: Amb treball, constància, unió i reivindicació, qualsevol situació es pot canviar 🫶

Companys/es,

Després que fa 4 anys vàrem néixer per una necessitat col·lectiva-aconseguint a les nostres primeres eleccions ser la tercera força sindical a Barcelona-, hem demostrat que malgrat tenir-ho tot en contra, amb treball, constància, unió i reivindicació, qualsevol situació es pot canviar. Vàrem aconseguir el concurs de mèrits que portàvem al nostre programa, malgrat no ser part de la Taula de negociació.

El 2019 les mateixes organitzacions sindicals que ara van escampant pels jutjats que tot s’està fent “només perquè ho diu Europa”, ens varen dir que aquest objectiu era FUM. El concurs de mèrits que, finalment, es va negociar amb el Ministeri únicament pels Sindicats que estaven a la Taula i que no creien en aquest (ells volien unes OPES nues i crues), no arriba al coneixement d’Europa per casualitat.

La problemàtica dels treballadors interins a l’Administració de Justícia es va traslladar, per part d’aquest Sindicat, amb les seves anteriors sigles, a tota la classe política catalana i a polítics del Parlament Europeu (us deixem l’enllaç per veure l’historial dels últims quatre anys de feina HISTORIAL) . A més, per molt que la Unió Europea sigui a favor, no pot existir un concurs de mèrits, si aquest no és dins l’art. 484 de la LOPJ i posteriorment a l’art. 61 del TREBEP, qüestió lluitada pel nostre Sindicat. Són detalls que s’han de conèixer abans d’anar pels jutjats menyspreant la nostra feina.

Al marge de certes pràctiques sindicals, de les que no entrarem a parlar, durant aquest temps d’aprenentatge, ens ha quedat clar que tant l’Administració de Justícia a Catalunya com el Ministeri de Justícia, junt amb els sindicats majoritaris, tenen abandonats als seus cossos generals. Miris on miris, ja siguis interí o titular. Cobrem molt menys que altres CCAA i menys del que hauríem de cobrar (per feina feta i pel cost de la vida a Catalunya); amb un dret a la promoció interna gairebé residual, amb una borsa d’interins que ens precaritza posant límit a l’experiència com a mèrit, amb una sèrie de drets que en lloc de consolidar-se s’han anat perdent per no tornar amb l’excusa de les diferents crisis, etc.

Nosaltres hem complert allò que vàrem prometre fa 4 anys, aquesta és la nostra garantia. Per continuar complint el que portem al nostre programa (us deixem l’enllaç del programa en CATALÀ i en CASTELLÀ ) hem de formar part de les taules de negociació amb l’objectiu de poder lluitar per TOTS/ES els treballadors/es al servei de l’Administració de Justícia a Catalunya. Perquè ni és fum ni és impossible. Només ens hem de posar a treballar. Sense improvisacions electoralistes, dia rere dia i sense enfangar la feina dels del costat.

Per aquelles organitzacions sindicals que entenen la seva feina des del fang, una forta abraçada i dir-vos que tots els vostres desesperats intents per fer fora la nostra candidatura (per alguna raó ens tenen por), tant a Barcelona com a Girona, serà en va.

Aquest dijous 23 de novembre necessitem el teu suport per:

1.- Continuar treballant per canviar les coses des del primer minut, sense els habituals moviments electoralistes d’última hora per compensar els altres quatre anys de passivitat per part dels Sindicats majoritaris.

2.- RECUPERAR els drets que ens han anat minvant l’última dècada sense que ningú posés el crit al cel.

3.- Per millorar les nostres condicions de treball (les de tothom) i, per tant, les nostres condicions de vida.

En definitiva, et necessitem 🫵 per poder lluitar 💪 allà on es guanyen les guerres.

 

EL 23N VOTA SICATP, APOSTA PELS 👉 FETS I NO LES PARAULES, APOSTA PER UN NOU FUTUR, APOSTA PER LA JUSTÍCIA A CATALUNYA.

VOTA SICATP PERQUÈ LLUITAREM PELS TEUS DRETS, LLUITAREM PER TU!

SINDICAT CATALÀ DE TREBALLADORS PÚBLICS

L’Acció Sindical Independent a Justícia que necessitem ✊!

 

“No hi ha prou de voler, també cal fer-ho”

 

👉Texto en castellano

LLUITEM PEL QUE ÉS OBVI

SICATP, SÍ QUE ESTÀ COMPROMÈS AMB LA LLUITA DEL TREBALLADOR, DEMÀ POTS SER TU!

Malgrat qui li pesi i diguin el que diguin, aquest sindicat continua creixent, aquest sindicat continua fent-se escoltar i aquest sindicat seguirà en la bretxa fins que es faci justícia.

PERQUÈ LA INACCIÓ NO ÉS UNA OPCIÓ.

PERQUÈ SI NOSALTRES NO LLUITEM PELS NOSTRES DRETS, NINGÚ HO FARÀ!

Des de SICATP companys/es, continuarem insistint, continuarem lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens sentin, pels drets de tothom.

CONTINUEM AVANÇANT❗↗

A QUI ESPERES PER A UNIR-TE A NOSALTRES?

CONTACTA’NS A

📧  sicatp@sicatp.cat

Edited 19:31h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]