Reivindicacions

SICATP COMUNICA: JOC DE TRONS SINDICALS

Companys/es,

Anys enrere les diferents formacions sindicals majoritàries vivien còmodes i sense necessitat d’estar alerta més enllà de la defensa dels seus propis terrenys però, a l’hora de la veritat, anaven tots a una per sortir a la foto amb l’Executiu de torn. Un Joc de Trons teòric amb un pacte de no agressió a la realitat.

Els treballadors que ens vam organitzar al 2019 per a defensar el que consideraven ajustat a dret hem aprés que les grans famílies sindicals no es pertorben entre si, van subscriure un acord tàcit pel qual les seves tropes no entren en combat real i això els permet continuar fent els seus negocis i prosperant. També hem après que algunes famílies menors, que ara branden la cara del seu líder com a blasó, només aspiren a compartir un tros del tresor real i altres que ni tan sols van arribar a ser família, volen apropiar-se d’ell.

També hem comprovat en aquests quatre anys, que els sindicats de sempre no sols ens tenien abandonats a nosaltres si no que a força de no tenir oposició real, s’han acomodat tant a Catalunya que han renunciat a defensar els drets més bàsics dels treballadors/es de l’Administració de Justícia a Catalunya en general.

Per això l’antiga ASIJ Catalunya, s’ha desvinculat de USO i els seus delegats han fet un pas al capdavant constituint SICATP. Un sindicat només pels treballadors de l’Administració de Justícia a Catalunya.

Avui SICATP és un Sindicat sense rèmores a nivell nacional per poder lluitar per un Complement Específic amb cara i ulls per a tots els treballadors al servei de l’Administració de Justícia a Catalunya (com pot ser que a altres territoris, fent el mateix, cobrin fins a 500 euros més? -a aquesta diferència li hem d’afegir una pujada d’un 13% aconseguida per ELA al País Basc– Per què s’ha permès arribar a aquest punt de pèrdua de poder adquisitiu?); també amb l’objectiu entre cella i cella de millorar les condicions de la Borsa d’Interins per a que aquells/es que no estabilitzin i que, per edat, tinguin complicat el seu accés al mercat laboral puguin almenys continuar TREBALLANT. Sense oblidar totes les batalles que continuen obrint-se a l’horitzó: el complement de Carrera Professional, una Promoció interna amb una reserva del 50% i no del 30%, el TELETREBALL, un possible segon concurs de mèrits d’estabilització, les aportacions al Pla de pensions, una acció social que torni a ser veritablement social i efectiva etc…

Volem, en definitiva, recuperar la dignitat i l’orgull -sí, això que molts clans reclamen ara però que mai haurien d’haver-lo deixat perdre-, per a una Administració de Justícia a Catalunya que és un dels serveis públics pilars de l’estat del benestar i que s’ha anat deteriorant amb el pas dels anys per culpa de la noblesa sindical.

Ara diu un clan sindical concret que “no hem estat a les batalles”, que “no ens han vist lluitant” quan ens han tingut sempre davant i no ens han escoltat quan vam ser nosaltres els que vam creure i vam lluitar per un concurs de mèrits amb el qual estabilitzaran molts/es companys/es (millor que un calendari per Nadal ja és) i que es va aconseguir, en bona part, gràcies a, primer, la nostra lluita per a la inclusió al art 484 de la LOPJ de la figura del concurs de mèrits; a les múltiples reunions amb els partits polítics als quals vàrem fer visible la nostra situació (a Catalunya i viatjant a Europa); i al vent a favor que bufava des de Luxemburg, seu del TJUE. Concurs de mèrits que ells calificaven de “fum” al 2019. Vaja.

No és el Concurs que ens hagués agradat, no hem pogut aconseguir més tot i ser tercers a Barcelona per poder negociar-ho a Taula, això van haver de fer-ho aquells que no hi creien i així va sortir com va sortir, però és millor que allà d’on veníem.

És aquest objectiu aconseguit sense ni tan sols estar a Taula de negociació el que ens dona la credibilitat cara a la lluita pels nous objectius dels que us parlàvem perquè JA N’HI HA PROU! no podem continuar perdent drets que ja haurien d’estar consolidats.

Necessitem el teu vot, ajuda’t i ajuda’ns per a estar a la taula amb la finalitat de negociar i lluitar per millorar la situació dels treballadors de l’Administració de Justícia a Catalunya perquè als clans actuals ja els coneixem i és clar que la seva lluita sindical està basada en les seves quotes de poder per a no perdre els seus trons.

EL 23N VOTA SICATP, APOSTA PELS 👉 FETS I NO LES PARAULES, APOSTA PER UN NOU FUTUR, APOSTA PER LA JUSTÍCIA A CATALUNYA.

VOTA SICATP PERQUÈ LLUITAREM PELS TEUS DRETS, LLUITAREM PER TU!

SINDICAT CATALÀ DE TREBALLADORS PÚBLICS

L’Acció Sindical Independent a Justícia que necessitem ✊!

“No hi ha prou de voler, també cal fer-ho”

👉Texto en castellano

LLUITEM PEL QUE ÉS OBVI

SICATP, SÍ QUE ESTÀ COMPROMÈS AMB LA LLUITA DEL TREBALLADOR, DEMÀ POTS SER TU!

Malgrat qui li pesi i diguin el que diguin, aquest sindicat continua creixent, aquest sindicat continua fent-se escoltar i aquest sindicat seguirà en la bretxa fins que es faci justícia.

PERQUÈ LA INACCIÓ NO ÉS UNA OPCIÓ.

PERQUÈ SI NOSALTRES NO LLUITEM PELS NOSTRES DRETS, NINGÚ HO FARÀ!

Des de SICATP companys/es, continuarem insistint, continuarem lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens sentin, pels drets de tothom.

CONTINUEM AVANÇANT❗↗

A QUI ESPERES PER A UNIR-TE A NOSALTRES?

CONTACTA’NS A

📧  sicatp@sicatp.cat

Edited 19:27h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]