Drets Laborals Reivindicacions

SICATP COMUNICA: Presentem escrit al Departament de Justícia_Regulació del Teletreball

Companys/es,

Des de SICATP lluitem pel que és obvi i aquesta vegada en defensa del teletreball.

El passat 27 d’octubre, el Ministeri de Justícia va publicar una circular informativa en la que deixava sense efecte el teletreball. Consultat el Departament de Justícia amb la seva assessoria jurídica han decidit que a partir del dia 1 de Desembre de 2023 no es mantidrà el teletreball pels treballadors/es al Servei de l’Administració de Justícia a Catalunya (INSTRUCCIÓ SAJ 1/2023, de 15 de novembre) i que resten a l’espera de veure si la LOEO el regula; els cossos generals de la Generalitat de Catalunya, ho tenen regulat.

Ens consta que a 2021 alguns del majoritaris (que no tots) van signar un acord amb Ministeri per regular tot això però aquest mai es va materialitzar. El motiu, doncs no ho sabem; el únic que sabem és que ara es posen les mans al cap. Una mostra més de la passivitat dels de sempre, una prova més del necessari que és que un sindicat centrat en Catalunya tingui la força suficient per a fer de contrapès.

Dit això, considerem que la prestació de serveis en la modalitat de teletreball incrementa els nivells de motivació, rendiment i productivitat; és un avanç laboral que no podem/que no es pot perdre!. És necessari impulsar la metodologia del teletreball com una forma d’organització del temps de treball dels empleats públics que permet avançar en l’orientació del treball als resultats i oferir, alhora, més flexibilitat en l’organització del temps de treball sense que això comporti reduir la qualitat del servei públic, sinó incrementar, sense costos afegits, l’eficàcia i l’eficiència en la prestació dels serveis.

És per tots aquests motius que des de la nostra organització sindical entenem que tenim que seguir avançant i no retrocedir i presentem escrit a la Honorable Gemma Ubasart i González, Consellera de Justícia perquè regulin el teletreball pels treballadors/es al servei de l’Administració de Justícia a Catalunya, doncs pensem que tenen competències per fer-ho.

JUSTIFICANT DE PRESENTACIÓ

JUST-PRESENTACIO-TELETREBALL_Censurado

LLUITEM PEL QUE ÉS OBVI

SICATP, SÍ QUE ESTÀ COMPROMÈS AMB LA LLUITA DEL TREBALLADOR, DEMÀ POTS SER TU!
Malgrat qui li pesi i diguin el que diguin, aquest sindicat continua creixent, aquest sindicat continua fent-se escoltar i aquest sindicat seguirà en la bretxa fins que es faci justícia.

PERQUÈ LA INACCIÓ NO ÉS UNA OPCIÓ.

PERQUÈ SI NOSALTRES NO LLUITEM PELS NOSTRES DRETS, NINGÚ HO FARÀ!

Des de SICATP companys/es, continuarem insistint, continuarem lluitant 💪 junts/es des de tots els fronts, amb fermesa, fins que ens sentin, pels drets de tothom.

CONTINUEM AVANÇANT❗↗

A QUINES ESPERES PER A UNIR-TE A NOSALTRES/AS?

CONTACTA’NS EN

📧  sicatp@sicatp.cat

Edited 14:16h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]