departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

SICATP COMUNICA: Instruccions sobre els permisos amb motiu de les eleccions sindicals 

Companys/es,

Podem consultar a la intranet una nota de la Subdirecció General de Recursos Humans i Econòmics referent als permisos del personal al servei de l’Administració de justícia a Catalunya per participar en les eleccions sindicals del 23 de novembre de 2023.           

Nota informativa

nota-permisos-vot

Edited 13:11h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]