departament de justícia
Info Departament de Justícia Ministeri de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: PROC. SELECT. TPA (PI)_Places a oferir al cos de tramitació processal i administrativa PI

Companys/es,

Us trametem, adjunt, un document Excel amb la informació que ens has passat el Departament de les places que s’oferiran als aprovats en la promoció interna del cos de TPA. Aquestes places es publicaran el proper divendres 27 d’octubre.

S’oferiran totes les places vacants no ocupades per personal titular fora de les afectades per diferents projectes, reordenació d’efectius dels Penals de Vilanova i la Geltrú, o aquelles reservades a titulars.

Aquest criteri correspon a la recomanació efectuada pel Ministeri de Justícia i que aplicarà en el seu àmbit territorial.

Les places que no siguin assignades als aspirants de promoció interna seran ofertes a les persones que hagin superat el procés selectiu d’accés lliure.

FES CLIC PER VEURE👉Places a oferir als aprovats de TPA PI

 

 

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: ACUERDO DEL TCU_modifica los acuerdos de 17/11/2022 y 2/10/2023_nueva Relación De Aprobados Que Superan El Ejercicio Único_TPA PI

 

Edited 10:24h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]