departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Places Auxili Judicial_Acte 27/10/23_Barcelona

Companys/es,

Us informem que el Departament farà un ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les places que han estat prioritzades durant aquest mes d’octubre. La crida es farà el proper divendres 27 d’octubre mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el proper diumenge dia 29/10/23.

La llista ha estat tancada a data 24/10/23. (Les persones cessades posteriorment no seran emplaçades per a aquesta crida).

La presa de possessió serà pel dia que indica en els quadres.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors. La presa de possessió serà pel dia que indica en els mateixos arxius.

Oferta-Places_AUX_27_Octubre-2023

Faran nomenaments d’urgència per a la resta de cossos, donada la dificultat actualment de disposar de personal atesa la manca de candidats en les llistes de la Borsa de personal.  

Salutacions,

 

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Places Acte 22/09/23_Barcelona_Modificació a 21/9/23

Edited 10:49h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]