departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: 3a Convocatòria Exàmens De Salut 2023_Comunicat CSS Administració De Justícia

Companys/es,

Adjuntem nota rebuda del Departament de Justícia:

El Departament de Justícia, Drets i Memòria, mitjançant el Servei de Prevenció de Riscos Laborals, torna a oferir a tot el personal del Departament (personal de l’Administració de justícia inclòs) la possibilitat de fer-se un examen de salut.

Les sol·licituds es poden fer a partir d’avui fins al 16 d’octubre de 2023.  

L’empresa que portarà a terme els reconeixements mèdics és ASPY Prevención SL.

Els exàmens de salut es faran, a petició del treballador, en un dels centres o les delegacions facilitades per ASPY Prevención, o bé a les unitats bàsiques de salut de la Ciutat de la Justícia o del Districte Administratiu.

Tota la informació necessària està disponible a l’apartat  Què necessito > Seguretat i salut laboral > Vigilància de la salut > Exàmens de salut per al personal – Departament de Justícia, Drets i Memòria (gencat.cat)

Cordialment,

 

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: 2a convocatòria Exàmens de salut 2023_Comunicat CSS Administració de Justícia

Edited 14:19h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]