departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Informació del tràmit de sol·licitud per a persones opositores

Companys/es,

Adjuntem nova nota del Departament de Justícia en relació a:

Us informem que, amb motiu de la publicació de la llista de persones aptes i no aptes del primer i segon exercici de la fase d’oposició dels cossos de gestió processal i administrativa (GPA), tramitació processal i administrativa (TPA) i auxili judicial (AJ)s’ha obert una convocatòria extraordinària de presentació de sol·licituds a la Borsa de personal interí, mitjançant el següent tràmit Gencat: Sol·licitud d’incorporació a la borsa dels opositors que han superat les proves.

Així mateix, hem publicat una nota informativa a l’espai Destaquem del web de la borsa d’interins, amb indicació del termini de presentació de sol·licituds i l’enllaç al tràmit específic per realitzar la presentació.

Les persones interessades disposaran de tota la informació del tràmit a la mateixa fitxa de presentació i al web de la Borsa de personal interí, on es troba publicada la normativa reguladora. Un cop presentada la sol·licitud, també podran consultar l’estat del seu tràmit amb el codi identificador que facilita el programa.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 4 de setembre (inclòs).

A partir de l’endemà de la data fi de presentació de sol·licituds, es revisaran totes les peticions i s’abocaran a la borsa de personal interí. Es publicarà una nova nota informativa per què les persones interessades puguin realitzar la consulta de la seva posició a la llista corresponent dins la Borsa.

Bon estiu!

Borsa interins

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Informació del nou tràmit de sol·licitud per a persones opositores

Edited 09:55h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]