Cefje Formació Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Resultats de les proves de llengua catalana i llenguatge jurídic 

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

Ja podeu consultar a la intranet els resultats de les proves de català de l’edició 2023 dels cursos de llengua general i de llenguatge jurídic.

Resultats de les proves 2023

Cursos

Vista d’examen

Les persones que no hagin superat la prova poden demanar-ne la vista. Per sol·licitar-la cal enviar un missatge de correu electrònic a serveilinguistic.dj@gencat.cat. Cal indicar a l’assumpte del missatge “Vista prova juny 2023” i al cos cal fer-hi constar les dades següents: nom i cognoms, NIF, municipi on es va fer la prova, nom del tutor i nivell. 

Termini per sol·licitar la vista: 31 de juliol de 2023. 

Examen de setembre

L’examen de recuperació es farà el dia 28 de setembre de 2023, a la tarda, a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. 

Els examinats que no hagin superat la prova i que s’hi vulguin presentar han d’enviar un missatge de correu electrònic a serveilinguistic.dj@gencat.cat. Cal indicar a l’assumpte del missatge “Sol·licitud prova setembre 2023” i al cos cal fer-hi constar les dades següents: nom i cognoms, NIF, municipi on es vol fer la prova, nom del tutor i nivell. 

Termini per sol·licitar fer la prova del mes de setembre: 15 de setembre de 2023.

Els examinats que no superin la prova del mes de setembre podran presentar-se a una convocatòria extraordinària el mes de juny de 2024 sense haver de fer novament el curs. Per tenir dret a aquesta convocatòria cal haver fet, doncs, l’examen de setembre.

 

Salutacions,

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Inscripció Als Cursos De Llengua Catalana 2022-2023

 

 

Edited: 11.09h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

 

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]