Borsa d'interins Justícia Drets Laborals Reivindicacions

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Escrit Presentat Al Departament De Justícia_ Nova ordre borsa d’interins

Companys/es,

Com bé sabeu el passat 29 de Novembre de 2022 vam tenir l’oportunitat de reunir-nos en el Districte Administratiu amb la mà dreta de la Consellera de Justícia i amb la Subdirectora de RH; sembla ser que la Hble. Consellera actual no estava per a reunions en les quals s’exposen realitats dels treballadors com si ho estava l’anterior; i és que ara, els/as Honorables es dediquen a acudir exclusivament a actes, en els quals deixen anar el seu discurs i ja.

No obstant això, i agraïts per ser rebuts, vam tenir coneixement per la nova Secretària de l’Administració de Justícia a Catalunya que la nova ordre de la borsa, que estava a punt de negociar-se, havia estat suspesa i que per tant anaven a redactar una altra.

Des d’aquesta data i a pesar que formem part de la Junta de personal de Barcelona, en la qual ni més ni menys, representa a 6000 treballadors/es al servei d’aquesta Administració a Catalunya sent gairebé la meitat d’aquest personal funcionaris/es interins/es, “Los Jinetes del Apocalipsis” seguint en la seva tònica de no celebrar juntes, continuen vulnerant el dret a la informació i el dret a poder participar de la redacció d’aquesta nova ordre a la resta d’organitzacions sindicals que no estem en taula. No és novetat, no compten amb els/les treballadors/es ni per a convocar ni desconvocar vagues per què anaven a fer-ho per a informar-nos de com s’està portant aquesta redacció o demanar-nos opinió, com se’ns acudeix?!.

Des d’Asij Catalunya tenim clar que hi ha molts aspectes de l’actual borsa que han de ser canviats i que no us els podem desenvolupar tots per a no fer molt extensa l’entrada però alguns a destacar:

  • Una borsa preferent per a tot aquell personal que no estabilitzi en els processos pendents de resoldre.
  • Treure la limitació de l’antiguitat; actualment s’aconsegueix el màxim de punts (10 punts) amb 10 anys, a partir d’aquí, la resta dels anys només serveixen per a desempatar. Considerem que no es pot posar límit al coneixement del teu lloc de treball.
  • Treure la incompatibilitat entre cossos per a estar en les borses; la vida real en els jutjats és que gairebé tots/es fem de tot, però després un TPA o GPA no pot estar a la borsa d’Auxili. Que tothom que tingui la titulació requerida per a pertànyer a un altre cos, pugui estar inscrit en aquesta borsa igual que en altres comunitats autònomes, sense haver de renunciar.

Per tot això, des d’Asij Catalunya hem presentat escrit sol·licitant reunió al Departament de Justícia, Drets i Memòria per a tenir coneixement del redactat de la nova ordre i poder realitzar les nostres aportacions pel bon funcionament d’aquesta Administració a Catalunya i una bona regulació de la borsa d’interins que ens permeti continuar sent pioners respecte a la resta de comunitats.

JUSTIFICANT DE PRESENTACIÓ 👇

 

LUCHAMOS POR LO QUE ES OBVIO

¡ASIJ CATALUNYA Y SU COLECTIVO, SÍ ESTÁ COMPROMETIDO CON LA LUCHA DEL TRABAJADOR, MAÑANA PUEDES SER TÚ!

Pese a quien le pese y digan lo que digan, este sindicato sigue creciendo, este sindicato sigue haciéndose escuchar y este sindicato seguirá en la brecha hasta que se haga justicia.

PORQUE LA INACCIÓN NO ES UNA OPCIÓN.

PORQUE SI NOSOTROS NO LUCHAMOS POR NUESTROS DERECHOS, ¡NADIE LO HARÁ!

Desde ASIJ CATALUNYA compañeros/as, seguiremos insistiendo, seguiremos luchando 💪 junt@s desde todos los frentes, con firmeza, hasta que nos oigan, por los derechos de tod@s.

¡SEGUIMOS AVANZANDO❗↗

¿A QUÉ ESPERAS PARA UNIRTE A NOSOTROS/AS?

CONTÁCTANOS EN 

📧  catalunya.asij.adm.justicia@gencat.cat

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Escrit presentat al Departament de Justícia_Actualització Nous Permisos

Edited: 16.08h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

 

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]