departament de justícia
Drets Laborals Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Recordatori de la comunicació de les baixes mèdiques del personal al servei de l’AJ 

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació:

​Respecte a la normativa sobre la modificació de la comunicació de la baixa mèdica en què desapareix l’obligació de lliurament del comunicat de baixa, us recordem que afecta només al personal al servei de l’AJ de Seguretat Social. Els funcionaris al servei de l’Administració de justícia que cotitzen MUGEJU han de continuar presentant els comunicats de baixa i alta mèdica a les Gerències i Serveis Territorials corresponents.

El que no canvia en cap dels dos supòsits és l’obligació de comunicar la situació de baixa mèdica de manera immediata i per qualsevol mitjà (telèfon, correu electrònic, avís d’un familiar…) al comandament jeràrquic (normalment el lletrat de l’oficina judicial on es presten serveis).​

 

Salutacions,

 

 

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Comunicats de baixa i alta mèdica 

Edited: 10.19h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

 

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]