Cefje Formació

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Formació per als cossos de gestió, tramitació i auxili judicial_2n Semestre 2023 – Personal AJ

Aquesta informació és exclusiva per al personal de l’Administració de justícia a Catalunya.

Companys/es,

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) ha publicat el programa de formació contínua per al personal dels cossos de gestió, tramitació i auxili judicial per al segon semestre del 2023.

En el moment de fer la inscripció s’hauran d’escollir un màxim de vuit cursos indicant l’ordre de preferència a la casella corresponent.

El termini per tramitar la inscripció finalitza el dimecres 5 de juliol. Un cop l’hagueu tramitat, rebreu al vostre correu electrònic la confirmació de la inscripció, amb les vostres dades i la relació de cursos que heu sol·licitat.

Recordeu revisar les vostres dades professionals per tal de poder fer una selecció més ajustada a les vostres necessitats.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Unitat de Formació de l’Administració de Justícia 👉 (fadm@gencat.cat).

Consulteu el programa a la 👇

v2-AEFAJ_Programes_de_formacio_amb_inscripcio_2n_semestre_2023_CEJFE

Realitzeu la vostra inscripció 👉 aquí.

 

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Inscripció activitats formatives 1r semestre 2023 – Personal AJ

Edited: 08.53h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

 

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]