departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Places Acte 23/06/23_Barcelona

Companys/es,

Us informem que el Departament farà un ACTE TELEMÀTIC per tal de cobrir les places que han quedat desertes de l’oferta de l’acte del dia 16/6/23 i altres que han estat prioritzades durant aquest mes de juny. La crida es farà el proper divendres 23 de juny mitjançant SMS i correu electrònic, i la data de finalització de presentació de les preferències serà el proper diumenge dia 25/06/23.

La llista ha estat tancada a data 21/06/23. (Les persones cessades posteriorment no seran emplaçades per a aquesta crida).

La presa de possessió serà pel dia que indica en els quadres.

Us adjuntem les places que seran ofertades i seguirà amb el mateix sistema dels actes anteriors. La presa de possessió serà pel dia que indica en els mateixos arxius.

Oferta-Places-Gpa_23_JUNY_23

Oferta-Places-Tpa_23_JUNY_23

Oferta-Places-Aux_23_JUNY_23

Salutacions,

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Places Acte 16/06/23_Barcelona

Edited: 11.03h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

 

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]