ACTUALITZAT Oposicions

ASIJ-CATALUNYA COMUNICA: PROC. SELECTIU AUXILI JUDICIAL (T.L.) EXAMEN INCIDÈNCIES DIMECRES 21 DE JUNY

En relació amb el procés selectiu del cos d’Auxili Judicial, accés lliure, Ordre *JUS/1254/2022, de 7 de desembre (BOE de 19 de desembre), s’ha publicat en la pàgina del Ministeri de Justícia la següent informació d’interès:

13 de juny de 2023

EXAMEN D’INCIDÈNCIES. Es convoca a les 9.45 h. (8.45 h. a Canàries) als següents opositors per a dimecres que ve 21 de juny per a realitzar l’examen d’incidències a les 10.00 hores, en les seus que s’especifiquen a continuació:

Edited 11:10h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]