departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nomenaments 14/04/2023 Adm. Justícia Tarragona

Companys/es,

Us informem que des dels Serveis Territorials de Justícia a Tarragona demà dia 14/04/2023 realitzaran els següents nomenaments del personal de l’Administració de justícia. L’acte de nomenament serà telefònic i començaran a trucar a les 09:30. Així mateix, us adjuntem les cobertures autoritzades:

El tancament de llistes va ser ahir dia 12/04/2023.

Salutacions,

 

 

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nomenaments 31/03/2023 Adm. Justícia Tarragona

Edited: 14.33h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

 

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]