Info Departament de Justícia Ministeri de Justícia Oposicions

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Examen TL Facultat Dret. Instàncies estabilització.

Companys/es,

Adjuntem nota rebuda del Departament de Justícia en relació amb:

Benvolguts,

Us informem que les proves selectives per a l’ingrés en el cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial, del torn lliure, que s’han de realitzar els propers 20, 21 i 27 de maig, es duran a terme a la Facultat de Dret de la UB de Barcelona.

Per altra banda, el Ministeri de Justícia, ens ha informar que el número de sol·licituds presentades pels processos d’estabilització és el següent:

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: PUBLICADA EN BOE RELACIÓN DE ADMITIDOS/EXCLUIDOS A OPOSICIONES ACCESO LIBRE.

Edited: 13.48h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]