departament de justícia
Comissions de Serveis Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball Oferta Places Nova Creació Refuerzos

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Llista definitiva de l’oferta per als nous òrgans judicials (en funcionament el 31 de març)​

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a la llista definitiva de l’oferta de places per als nous òrgans judicials que entraran en funcionament el proper 31 de març​:

  • FES CLIC PER VEURE👉Llista definitiva​​​​ (15.2.23)
    La persona adjudicatària de la plaça ha de remetre la documentació el dia 16​ de març de 2023 al correu seleccioprovisio.aj.justicia@gencat.cat; cal fer-hi constar el codi de referència que hi ha a la capçalera de la convocatòria.

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Llista provisional de l’oferta per als nous òrgans judicials (en funcionament el 31 de març)​

Edited: 09.33h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]