departament de justícia
Concurs de trasllats Info Departament de Justícia Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nota concurs de trasllat 2022 i permís retribuït

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació amb els criteris de cessaments, les preses de possessió i les incidències derivades de la Resolució del concurs de trasllats de places vacants i de nova creació entre funcionaris dels cossos i escales de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l’Administració de justícia (convocatòria 2022) i Nota sobre el permís establert per la disposició addicional cinquena del Reial decret 364/1995, de 10 de març:

Nota-info-concurs-2022-D_revMQ

Nota-permis-retribuit-1

Salutacions,

 

Ver entrada anterior relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Concurs de trasllats_Nota sobre el permís retribuït

Edited: 08.03h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

Visits 138