Cefje Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Programa De Formació Per A Lletrats (1r semestre 2023)

Companys/es,

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) publica el programa d’activitats formatives per al col·lectiu de lletrats de l’Administració de justícia per a aquest primer semestre de l’any 2023.

Inscripcions
El període d’inscripcions s’inicia el 8 de març i finalitza el proper 26 de març.

Dins del termini establert us heu d’inscriure en totes aquelles activitats que siguin del vostre interès.

Les persones interessades en els cursos han de fer la inscripció en línia.

Un cop feta la inscripció rebreu un correu electrònic amb la confirmació de la petició dels cursos seleccionats.

És fonamental fer constar a l’apartat de dades personals, a la cel·la “correu de notificació del CEJFE”, l’adreça electrònica desitjada on vulgueu rebre les notificacions de les activitats (tramesa de la fitxa de l’activitat, canvis organitzatius, etc.).

Les activitats que visualitzareu estan configurades en funció de les dades professionals que tenim a la nostra base de dades. És molt important que reviseu totes les vostres dades personals i del lloc de treball, tenint especial cura a l’hora d’emplenar-les.

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Programa de formació per a lletrats (1r semestre de 2022)

Edited: 12.42h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]