Cefje Formació Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: 1r congrés “Justícia Feminista i Llibertat Sexual”_Observatori Català De La Justícia En Violència Masclista

Companys/es,

Adjuntem nota rebuda de l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista:

Benvolguda,

El proper dilluns 27 de març celebrarem el 1r congrés “Justícia Feminista i Llibertat Sexual” organitzat per l’Observatori Català de la Justícia en Violència Masclista a la nostra seu del Carrer Pau Claris 158.

En aquest Congrés debatrem, amb persones expertes dels diferents àmbits de la justícia organitzades en 4 taules rodones, les novetats en la regulació dels delictes contra la llibertat sexual i els drets de les víctimes i supervivents arran de la llei orgànica 10/2022, de 6 de setembre, de garantia integral de la llibertat sexual, també coneguda com “la llei del si és si”.

La inauguració del Congrés anirà a càrrec de l’Hble. Sra. Gemma Ubasart González, consellera de Justícia, Drets i Memòria i de la Il·lma. Sra. Maria Cristina Ferrando Montalva, magistrada del Deganat Únic de Barcelona.

Si creu que aquest Congrés podria ser del seu interès, en aquesta pàgina web podrà ampliar la informació i formalitzar la seva inscripció.

Una salutació,

cid:image002.png@01D8428C.AA347990

Cartell_Congres-Justicia-feminista-i-llibertat-sexual

 

Veure👉 Programa

Certificació
La participació a la jornada dona dret a un certificat d’assistència.

 

Salutacions,

 

Edited: 11.06h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]