Concurs de trasllats DOGC

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Concurs de trasllats del cos de metges forenses

Companys/es,

S’ha publicat al DOGC la ​Resolució JUS/347/2023, de 25 de gener, per la qual es convoca un concurs de trasllats per a la provisió de llocs de treball genèrics vacants a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya entre funcionaris del cos de metges forenses.

Convocatòria

FES CLIC PER VEURE👉 Resolució JUS/347/2023, de 25 de gener, per la qual es convoca un concurs de trasllats per a la provisió de llocs de treball genèrics vacants a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya entre funcionaris del cos de metges forenses (DOGC 8858, de 20.2.2023)

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Convocatòries del cos de metges forenses

Edited: 13.22h

#lluitempelqueesobvi

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys✊

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]