departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Oferta llocs de treball

ASIJ CATALUNYA FACUSOC COMUNICA: Llista definitiva de l’oferta de places en comissió de serveis.

Publicada nota en la intranet sobre l’oferta de places en comissió de serveis CS-1/2023

👇👇👇Podem consultar a  la intranet la llista definitiva 👇👇👇

👉Inici > Administració de justícia > Persones > Treballar a l’Administració de justícia > Comissions d​e serveis 👈

Presentació de documentació

L’adjudicatari de la plaça ha de remetre la documentació el dia 20 de gener al correu seleccioprovisio.aj.justicia@gencat.cat ​​ fent constar el codi de referència que hi ha a la capçalera de la convocatòria.

Presa de possessió
– 2 de febrer de 2023 per als codis 01.01 a 01.06
– 3 de febrer de 2023 per al codis 01.07 i 01.08
– 10 de febrer de 2023 per al codi 01.09​​​

​Avís Legal. Protecció de dades

Els llistats que es publiquen a la intranet que contenen dades de caràcter personal s’ajusten a la legislació de protecció de dades i la seva única finalitat, d’acord amb l’art. 42 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, és notificar als aspirants el contingut del procediment selectiu.
Aquests llistats no constitueixin font d’accés públic i no es poden reproduir, ni tot ni en part, ni transmetre ni registrar amb sistemes de recuperació d’informació sense el consentiment de les persones afectades.

Edited: 12:49h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]

ASIC CATALUNYA FAC USOC

NO SOLS INFORMEM, LLUITEM PEL QUE ÉS OBVI
ASIJ CATALUNYA FAC USOC I EL SEU COL·LECTIU, SÍ QUE ESTÀ COMPROMÈS AMB LA LLUITA DEL TREBALLADOR, DEMÀ POTS SER TU!