departament de justícia
Comissions de Serveis Intranet Oferta llocs de treball

ASIJ FAC USOC COMUNICA.- Oferta d’una plaça de responsable del RC de la UPSD de Santa Coloma de Gramenet​​

Us deixem nota d’interes que s’ha penjat a la intranet de Justícia per a la vostra informació i en relació a l’oferta de places en comissió de serveis:

S’ha publicat a​ la intranet l’oferta per incorporar un responsable del RC de la UPSD de Santa Coloma de Gramenet​​​.

  • ​Inici > Administració de justícia > Persones > Treballar a l’Ad​ministració de justícia > Comissions de serveis

​​Participació
Les persones interessades que reuneixin els requisits han d’enviar la sol·licitud mitjançant un correu electrònic a seleccioprovisio.aj.justicia@gencat.cat.

Termini: fins al 20​ de gener

Presa de possessió
6 de febrer de 2023

​​Avís Legal. Protecció de dades
Els llistats que es publiquen a la intranet que contenen dades de caràcter personal s’ajusten a la legislació de protecció de dades i la seva única finalitat, d’acord amb l’art. 42 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, és notificar als aspirants el contingut del procediment selectiu.

Aquests llistats no constitueixin font d’accés públic i no es poden reproduir, ni tot ni en part, ni transmetre ni registrar amb sistemes de recuperació d’informació sense el consentiment de ​les persones afectade​s.​

Edited: 19:08 h

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits:” today_cnt_label=”Today:” global_cnt_label=”Total:” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]