Formació Intranet

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Convocatòria de proves per obtenir els certificats de llengua catalana 

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia per a la vostra informació:

La setmana passada es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la Resolució CLT/4216/2022, de 14 de desembre, per la qual es convoquen les proves per a l’obtenció dels certificats de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística per al 2023.

​Pel que fa al certificat de nivell superior (C2), el període d’inscripció va del 23 de gener al 2 de febrer, i s’admetran fins a 7.000 sol·licituds.

​Quant al certificats de nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2) i nivell de suficiència (C1), el període d’inscripció va del 9 al 21 de febrer. En aquest cas, s’admetran fins a 4.000 sol·licituds entre els quatre certificats.

👉Més informació al web de Llengua catalana

Salutacions,

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA COMUNICA: Inscripció a les proves per a l’obtenció de certificats de català

Edited: 13.46h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys✊

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]