BOE Info Departament de Justícia Intranet Ministeri de Justícia Oposicions Processos d'estabilització llei 20/21

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Convocatòria del procés selectiu extraordinari als cossos generals de l’AJ (torn lliure)

Companys/es,

Publicat al BOE l’Ordre JUS/1288/2022, de 22 de desembre i Ordre JUS/1327/2022, de 28 de desembre, per la qual es convoquen els processos selectius extraordinaris derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

Convocatòria
– Ordre JUS/1288/2022, de 22 de desembre, per la qual es convoca procés selectiu extraordinari per a l’accés pel sistema general d’accés lliure, als cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l’Administració de justícia, pel sistema de concurs de mèrits (BOE 310, 27.12.22)

Termini de presentació de sol·licituds: 25 de Gener. 👉 Inscripció

Convocatòria
– Ordre JUS/1327/2022, de 28 de desembre, per la qual es convoca procés selectiu extraordinari per a l’accés pel torn lliure, als cossos de gestió processal i administrativa, tramitació processal i administrativa i auxili judicial de l’Administració de justícia, pel sistema de concurs oposició (BOE 313, 30.12.22)

Termini de presentació de sol·licituds: 30 de Gener. 👉 Inscripció

Salutacions,

Edited: 10.38h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys✊

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]