departament de justícia
Info Departament de Justícia Intranet Justícia - COVID19

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nova Instrucció sobre mesures COVID-19 a l’Administració de justícia 

Companys/es,

Us deixem nota d’interès que s’ha penjat a la Intranet de Justícia https://espai.justicia.gencat.cat/ per a la vostra informació i en relació a les mesures que s’han de prendre als centres de treball de l’Administració de justícia a Catalunya amb motiu de l’evolució de la crisi sanitària per la COVID-19​, que deixa sense efecte les instruccions anteriors.

instruccio_mesures_covid_2022__signed

La instrucció no deixa sense efectes la Instrucció 7/2020, que és la que recollia la possibilitat de teletreball. S’invaliden aquelles que recollien mesures organitzatives com les jornades de tarda, celebracions judicis a les tardes etc.
 
El teletreball, tot i supeditat a l’estat d’alerta sanitària que no ha estat aixecat, continua vigent a l’espera que el Ministeri el reguli.
 
Salutacions,
 
 
 
Veure entrada relacionada

Edited: 12.54h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys✊

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]