Cefje Formació

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Inscripció activitats formatives 1r semestre 2023 – Personal AJ

Companys/es,

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) ha publicat el programa de formació contínua per al personal dels cossos de gestió, tramitació i auxili judicial per al primer semestre del 2023.

1er semestre 2023

Programa de formació contínua

Adreçat al personal dels cossos de gestió i tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial

Icono de Inscripción estilo iOS

Inscripcions obertes fins el dia 22 de gener a través  👉 d’aquest enllaç.

 

Trobareu les activitats del programa del 1er semestre del 2023 a la pestanya “Oferta formativa”, a l’apartat “Formació en l’Administració de justícia”.

Programas educativos - Iconos gratis de educación

Us adjuntem en aquesta entrada el programa de formació contínua

 

o   A la pàgina 3 trobareu la normativa que regula la inscripció.

o   A partir de la pàgina 9 podeu consultar les activitats adreçades al personal del cos de gestió processal i administrativa.

o   A partir de la pàgina 12 podeu consultar les activitats adreçades al personal del cos de tramitació processal i administrativa.

o   A partir de la pàgina 16 podeu consultar les activitats adreçades al personal del cos d’auxili judicial.

o   A partir de la pàgina 53 podeu consultar les fitxes descriptives de les activitats formatives adreçades al personal dels cossos de  gestió i tramitació processal i administrativa i d’auxili judicial.

Información - Iconos gratis de señales

És molt important que reviseu les vostres dades professionals i les mantingueu permanentment actualitzades per tal de poder fer una selecció més ajustada a les vostres necessitats.

En el moment de fer la inscripció, s’hauran d’escollir un màxim de vuit cursos indicant l’ordre de preferència a la casella corresponent.

Quan finalitzeu la tramitació de la inscripció rebreu al vostre correu electrònic la confirmació d’inscripció, amb les vostres dades i la relació de cursos que heu sol·licitat.

Contraseña - Iconos gratis de computadora

Si no recordeu la contrasenya que teníeu per accedir al Portal d’inscripcions utilitzeu l’opció “he oblidat la contrasenya”.

Amb aquesta opció el sistema us enviarà un correu electrònic a la vostra bústia que us permetrà generar la contrasenya per accedir-hi.

Només en el cas que no hagueu participat mai en cap activitat del CEJFE caldrà que us registreu com a nous usuaris.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb el CEJFE a través d’aquesta bústia de correu electrònic 👉 fadm@gencat.cat.

Salutacions,

Programa_de_formacio_amb_inscripcio_1r_semestre_2023_CEJFE-1

Veure entrada relacionada

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Formació Contínua Per Als Cossos De Gestió, Tramitació I Auxili Judicial (2n Semestre De 2022)

Edited: 11.27h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys✊

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]