departament de justícia
Borsa d'interins Justícia Info Departament de Justícia

ASIJ CATALUNYA FAC USOC COMUNICA: Nota informativa per a persones amb el títol de grau mitjà de tècnic en gestió administrativa orientat a l’àmbit jurídic

Companys/es,

Us avancem la nota rebuda de la Borsa de Personal Interí en relació amb el nou formulari d’incorporació a la borsa de les persones amb el títol de grau mitjà de tècnic en gestió administrativa, perfil professional àmbit jurídic.

Benvolguts/des,

Les persones que heu obtingut el títol del cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en gestió administrativa, orientat a l’àmbit jurídic, i del certificat d’haver fet o convalidat les pràctiques en òrgans i oficines judicials, fiscalies i altres serveis de l’Administració de justícia, emès conjuntament pel Departament d’Ensenyament i el Departament de Justícia, Drets i Memòria, podeu sol·licitar la integració a la llista de funcionament de persones titulades en el cicle formatiu de grau mitjà de tècnic en gestió administrativa, perfil professional àmbit jurídic, del cos de tramitació processal i administrativa, a partir de l’endemà de la data en què hagueu finalitzat el curs i estigueu en condicions d’obtenir el títol esmentat, i fins al 15 de gener de l’any següent a la finalització dels estudis.

Per tramitar la incorporació a la llista de funcionament, heu d’accedir al tràmit 👉 Sol·licitud d’incorporació a la borsa de les persones amb el títol de grau mitjà de tècnic en gestió administrativa, perfil professional àmbit jurídic.

Un cop finalitzat el tràmit, podeu fer el seguiment des de l’Àrea privada de Tràmits Gencat i consultar la vostra posició a la llista de la borsa de personal interí.

Les sol·licituds d’incorporació es tramiten exclusivament de forma electrònica.

Cordialment,

Borsa de personal interí

Edited: 12.46h

#lluitempelqueesobvi💪

#seguiremlluitantfinsaveure’tsomriure😀

#niunpasenrerecompanys✊

[apvc_embed type=”customized” border_size=”2″ border_radius=”5″ background_color=”” font_size=”14″ font_style=”” font_color=”” counter_label=”Visits” today_cnt_label=”Today” global_cnt_label=”Total” border_color=”” border_style=”solid” padding=”5″ width=”200″ global=”false” today=”false” current=”true” icon_position=”” widget_template=”None” ]